Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕкспертът по комуникации и ПР Любомир Аламанов се

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВЕкспертът по комуникации и ПР Любомир Аламанов се
Коментари Харесай

ПР експерт за Борисов: Немислимо е в ден като днешния да показваш мантинели на здравния министър и шефа на Пирогов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Експертът по връзки и ПР Любомир Аламанов се изрече сериозно за държанието на премиера Бойко Борисов, който през днешния ден пусна клипче от джипа си по какъв начин вози здравния министър Костадин Ангелов и шефа на " Пирогов " Асен Балтов по автомагистрала. Той приказва по тематиката в предаването " Крум Савов Live " по " 7/8 ТВ ".

" Борисов се пробва дребното позитивно нещо да го показва. Това е остарял информационен способ. Когато има 100 неща да се вършат, само че се вършат единствено 1-2, се загатва, че единствено тези 1-2 неща са доста сполучливи, като не се загатва, че другите са цялостен неуспех. Прави доста неприятно усещане, че в деня, в който се афишират нови ограничения, денят, в който лекарите се карат между тях, денят в който излиза наяве, че няма схващане и и информация за процедурите, в деня, в който на хората от трета възраст им дават прозорец за извършване на покупки, тъкмо в този ден министър председателят взима министъра на опазването на здравето, и шефа на болничното заведение с най-вече инфектирани лекари, и потегля да им демонстрира мантинели, маркировка. Това в действителност е неясно ", сподели той.

" Минаха се толкоз граници, които смятахме за немислими. Това е морална граница, а там за морал малко мъчно може да се приказва. Самият министър председател нарушава закон и кара самичък джипката си. Ами в случай че се беше блъснал, не знам какво щеше  да стане ", разяснява още той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР